Billiga blommor

Att ge blommor till någon som man bryr sig om behöver varken vara dyrt eller krångligt. Tack vare de blomsterhandlare som har etablerat sig online kan du dessutom göra din beställning på billiga blommor dygnet runt, ja du kan till och med beställa billiga blommor över mobilen! Visst finns det superlyxiga blommor och blomarrangemang, men de flesta florister har billiga blommor som enskilda rosor eller gerberor till försäljning. På det viset kan du komma riktigt billigt undan och ändå ge någon du håller av en fin present.

Billiga blommor online
Om du söker billiga blommor online är www.moreshopping.se ett bra ställe att börja på. Här hittar du betygsättning på de blomsterhandlar som finns online och som har billiga blommor till försäljning. På Moreshopping ligger Euroflorist i topp när det gäller utbud av billiga blommor.

Billiga blommor hos Webogram
Vill du inte köpa dina billiga blommor från Euroflorist finns det ett antal andra alternativ. På Webogram.se finns det bland annat billiga blommor till försäljning, men också en del andra billiga saker, som chokladogram. Hos Webogram.se kan du hitta så pass billiga blommor som 3 underbara rosa rosor till priset av 105 kronor. I övrigt kan du välja mellan massor av billiga blommor till bara ett par hundralappar, här finns tulpaner, krukväxter, liljor och många fler billiga blommor att välja mellan.

Billiga blommor hos Benzons Blommor
En inte lika känd, men ändå bra florist online är Benzons blommor. Här hittar du riktigt billiga blommor och du behöver inte beställa ett visst antal. Vill du komma verkligen billigt undan väljer du en enkel rosa ros för 25 kronor. Kom bara ihåg att även om själva blommorna du beställer är billiga, så ligger fraktpriset på det samma oavsett antal, nämligen 95 kronor.

Billiga blommor hos Agnes och Lisas blommor
En annan florist online är Agnes och Lisas blommor. Denna florist har sin butik lokaliserad på Sveavägen i Stockholm, så det är såklart mest stockholmare som köper sina billiga blommor hos dem. Men de har också en webbutik där du kan beställa billiga blommor för leverans i större delarna av landet. En ljuvlig vit bukett tulpaner hos Lisas och Agnes blommor kostar från 170 kronor, med ett leveranspris på runt hundralappen. Vill du ha ännu billigare blommor kan du istället välja en enkel röd ros för 45 kronor plus frakt. Utbudet är inte gigantiskt, men det finns ändå en del blommor och arrangemang att välja mellan, billiga som dyrare.

Plocka blommor själv
Det absolut billigaste sättet att ge bort blommor är dock att plocka dem själv. Har du en trädgård är du lyckligt lottad, varför inte pröva på att odla rosor eller andra långsjälkade blommor som lämpar sig att göra buketter av? Eller så kanske du kan plocka dina billiga blommor direkt från någon odlare i trakten? Kom ihåg att det inte är priset det hänger på och att den bästa gåvan är om du har möjlighet att leverera blommorna personligen till mottagaren.

Leveranstider

Vi kan leverera blommorna samma dag inrikes om beställningen görs före kl.12:00 måndag-fredag och före kl.11:00 lördag. Vi kan dock inte garantera leverans på söndagar.

Vi erbjuder

  • Leverans samma dag
  • Blommor av högsta kvalitet
  • God service