Blommor födelsedag

En enkel, men ack så uppskattad present till någon som firar sin födelsedag är blommor. En knastrande bukett tulpaner, ett fång djupröda rosor eller en väldoftande liten bukett med liljekonvaljer – blommor är alltid uppskattade på en födelsedag. Vissa kan tycka att det känns opersonligt att ge bort blommor på en födelsedag, men de flesta uppskattar nog gesten och kan njuta av dem i många dagar.

Skicka blommor vid födelsedag med Euroflorist
En populär blomsterhandlare online är Euroflorist. Även de har blommor och buketter specifikt riktade till födelsedag, men här är faktiskt utbudet större än hos konkurrenterna. Dessutom har man hos Euroflorist delat in sina blommor som riktar sig till födelsedag enligt kategorierna ”Populära val”, ”till honom”, ”till henne”, ”tulpaner” och ”rosbuketter”. På det viset kan du få en hel del inspiration om vilka blommor du skulle vilja sända till någons födelsedag. Hos Euroflorist finns hela 18 olika blommor och buketter att välja mellan när man vill uppvakta någon på födelsedagen, allt från lyxiga rosor för över 1000 kronor till mer moderata buketter till ett par hundralappar eller en enkel men lyxigt inslagen ros för runt en hundralapp.

Många blommor hos Euroflorist som riktar sig till födelsedagsbarn kan du också få i 3 olika varianter till tre olika priser. Den dyraste varianten på blommor vid födelsedag är en ljuvlig bukett på 25 ljusrosa rosor i prisklassen Lyx. För detta får du betala 2000 kronor. Fraktavgiften för blommor hos Euroflorist ligger på 95 kronor.

Blommor vid födelsedag från Flora
Hos Flora har man valt att inte ha någon speciell kategori för blommor som riktar sig till födelsedag och handen på hjärtat, finns det verkligen sådana specifika blommor? Här kan man istället välja själv vilka blommor som man tycker passar någon som fyller år. Här finns väldiga mängder blommor att välja mellan och till riktigt bra priser dessutom. De allra flesta buketter går att få för under 200 kronor. De flesta blommor kan du sedan välja en högre prisklass på, beroende på hur exklusiv du vill att blommorna ska vara. När någon har födelsedag kan det ju också vara kul att kunna ge bort en tillhörande vas eller kanske en ask choklad, vilket just Flora kan erbjuda som tillägg.

Att plocka sina blommor själv
Det allra finaste alternativet för den som har den möjligheten är dock att plocka blommorna själv och leverera personligen till den som har födelsedag. Så har du en egen trädgård – missa inte det tillfället att förgylla någons födelsedag: en bukett blommor och dig i tillägg!

Leveranstider

Vi kan leverera blommorna samma dag inrikes om beställningen görs före kl.12:00 måndag-fredag och före kl.11:00 lördag. Vi kan dock inte garantera leverans på söndagar.

Vi erbjuder

  • Leverans samma dag
  • Blommor av högsta kvalitet
  • God service