Blommor online

Det mesta sker online idag: bankärenden, brevväxling, sociala relationer, dating och shopping. Även blommor går sedan många år tillbaka att köpa online hos olika blomsterhandlare vilket är en ytterligare fördel. Nu kan du verkligen vara ute i sista minuten och ända hinna med, tack vare att det går att köpa blommor online.

Var köper man blommor online?
Det finns inte överväldigande många florister som erbjuder blommor online, men ett par stycken finns det:

* Flora

En annan populär blomsterhandlare online är Flora. Även här finns mängder av blommor att välja mellan. I Floras online butik finns även annat än blommor, som chokladogram, söta nallebjörnar och tillhörande vaser och krukor. Om du bor i Stockholm och beställer dina blommor online från Flora är frakten billigare än om du bor i övriga Sverige, då Flora har sitt kontor här. Floras online butik är inte lika snyggt utformad som euroflorist, men duger ändå fint och deras blommor är minst lika vackra som Euroflorists. När du beställer dina blommor online från Flora måste beställningen av blommorna vara gjord innan klockan 11.30 för att blommarna ska kunna levereras samma dag.

* Euroflorist

En tredje stor blomsterhandlare online är Euroflorist. Här kan du skicka dina blommor som du beställer online till hela världen och faktum är att Euroflorist är den största blomsterhandlaren online utanför Nordamerika! Upplägget på Euroflorist online butik är väldigt enkelt, men samtidigt lätt att hitta i. Här finns blommor att beställa online som tulpaner, gerbera, rosor och liljor, samt mycket, mycket mer. Alla blommor går att få i tre olika prisnivåer, antingen väljer du en enklare bukett eller en väldigt lyxig, valet är upp till dig när du beställer din blomsterbukett online från Euroflorist.

Vad ska man tänka på när man beställer blommor online?
När du beställer blommor online bör du vara noga med att kolla upp leveransvillkoren innan du lägger din beställning online. Tiderna som beställningen av blommor senast måste vara inne för att levereras samma dag varierar mellan de olika butikerna online, men de flesta håller sig kring 11-12 på förmiddagen. De flesta blomsterhandlare online har dock möjligheten att leverera blommor med expressbud, men det kostar naturligtvis extra för kunden. Men är du ute i sista minuten och ska skicka blommor via en online butik så är det kanske värt det? Att inte uppmärksamma någons bemärkelsedag kan leda till stor besvikelse hos många. Kom också ihåg att de blommor du ser online kanske inte blir exakt som på bilden när de väl binds, speciellt om du beställer blommor online för att skickas utomlands.

De flesta länder har olika traditioner när de binder blommor, men det innebär ju inte att någon är sämre än någon annan, bara annorlunda! De flesta florister online har olika tips och råd till dig som ska beställa blommor, som vilka färger som symboliserar vad, vilka blommor som passar vid bröllop eller vilka blommor som passar vid begravning. Ta gärna del av dessa tips innan du beställer dina blommor online, så blir buketten så optimal som möjligt!

Leveranstider

Vi kan leverera blommorna samma dag inrikes om beställningen görs före kl.12:00 måndag-fredag och före kl.11:00 lördag. Vi kan dock inte garantera leverans på söndagar.

Vi erbjuder

  • Leverans samma dag
  • Blommor av högsta kvalitet
  • God service