Euroflorist

Euroflorist hör till en av de större floristerna på nätet och har ett stort utbud av blommor och buketter. Euroflorist drog igång sitt företag 1982 av en man med bakgrund inom teknologin. Förhoppningen som Euroflorist hade var att skapa ett mer utvecklat system för förmedling av blommor. Ända fram till 1990 hette dock företaget Svensk Blomsterförmedling, men bytte då alltså till namnet Euroflorist. Idag har Euroflorist lyckats etablera sig som det största floristföretaget utanför Nordamerika. I 2007 firade Euroflorist 25 år i branschen.

Om Euroflorsist hemsida
Euroflorist har lagt ner mycket arbete på att göra sin hemsida så innehållsrik men ändå så användarvänlig som möjligt. Här finns allt ifrån små nyttiga tips, som vad olika färger på blommor betyder, till möjlighet att beställa både blommor, choklad, ballonger, nallar och andra fina små presenter. Euroflorist har till och med en egen blogg där de presenterar nyheter, tipsar och berättar om sin verksamhet.

Euroflorist webbshop
I webbshopen hos Euroflorist finns som sagt ett digert utbud av olika typer av blommor. Euroflorist har delat in sina blommor enligt några olika kategorier som ska ge kunden en vägledning om vilka blomarrangemang som kan passa olika tillfällen. De olika kategorierna hos Euroflorist är Födelsedag, Händelser, Säsong, Blommor, Färgval och Blomsterkort. I underkategorin Händelser hos Euroflorist hittar du exempelvis Till de nyfödda, Bröllop, Begravning, Kärlek och Vänskap. I Färgval kan du själv välja vilken färg du önskar på ett blommor från Euroflorist. Det är enkelt att navigera mellan de olika kategorierna hos Euroflorist och du får mycket tips och idéer medan du surfar runt.

Priserna hos Euroflorist
Hos Euroflorist ligger priserna på allt från under hundralappen till ett par tusen, beroende av hur pass exklusiv du vill att blommorna ska vara. Varje blomma hos Euroflorist kommer i tre olika varianter: mini, elegant och lyx. En bukett rosa liljor från Euroflorist kan därför kosta allt mellan 390 kronor till 690 kronor beroende på vilken version du väljer. Köper du en enkel ros från Euroflorist kan du vidare betala mellan 50 kronor till 80 kronor.

Euroflorist kan också erbjuda mer avancerade arrangemang, som höga buketter där kruka ingår, dekorationer i form av till exempel rosor arrangerade i en korg eller krukväxter som håller lite längre. Oavsett vilket typ av blommor du väljer från Euroflorist kostar frakten av blommor 95 kronor.

Att öppna ett konto hos Euroflorist
Det finns många fördelar med att öppna ett kundkonto hos Euroflorist. För det första får du en enkel översikt där du kan skriva in din personliga adressbok till vänner och bekanta, så att det går fortare att beställa en blomsterbukett från Euroflorist. Som kund hos Euroflorist får du också speciella erbjudanden och förmåner, en orderhistorik och möjlighet att beställa fasta leveranser av blommor från Euroflorist. Du lagrar också enkelt dina kunduppgifter hos Euroflorist så att du slipper fylla i dem varje gång du beställer. En annan fördel som medlemmar hos Euroflorist har är att man kan betala mot faktura istället för med kreditkort. Detta kan vara bra om man för tillfället inte har några pengar men ändå är i behov att beställa blommor.

Övriga tjänster hos Euroflorist
Euroflorist kan även erbjuda särskilda avtal för dig som är företagskund, sista minuten lösningar och möjlighet att skicka blommor utomlands. Anmäler du dig till Euroflorists nyhetsbrev kan du även få ta del av nyheter före alla andra, samt andra tips och trix gällande blommor.

Euroflorist och välgörenhet
Euroflorist samarbetar också med Hjärt-Lungfonden samt med Cancerfonden. Om du köper någon av de buketter hos Euroflorist som ligger under dessa kategorier går 10 procent av priset till respektive fond. Det här är ett enkelt sätt att kunna bidra till forskningen om viktiga sjukdomare, samtidigt som du ger någon en fin present från Euroflorist.

Leveranstider

Vi kan leverera blommorna samma dag inrikes om beställningen görs före kl.12:00 måndag-fredag och före kl.11:00 lördag. Vi kan dock inte garantera leverans på söndagar.

Vi erbjuder

  • Leverans samma dag
  • Blommor av högsta kvalitet
  • God service