Skicka blommor

Att skicka blommor är en enkel med mycket uppskattad gest. Ingen blir ledsen över ett fång vackra blommor, vare sig det är lyxiga rosor eller enkla tulpaner! Dessutom går det som regel snabbt att skicka blommor så det lämpar sig extra bra om du är ute i sista minuten till någons födelsedag eller annan form av bemärkelsedag. Att skicka blommor kan vara räddningen för den glömske. De flesta florister erbjuder sig att skicka dina blommor samma dag som beställningen, så länge du beställer dina blommor på förmiddagen. Men kom ihåg att det sällan finns några garantier för att dina blommor kommer samma dag som du beställer dem.

Att skicka blommor via internet
Det absolut enklaste sättet att skicka blommor är att använda sig av en blomsterhandlare online. Här kan du enkelt välja vilka blommor du vill skicka och betalar sedan raskt med hjälp av kreditkort. Hos de flesta florister online kan du också välja att betala med faktura som kommer några dagar senare i posten. Om du råkar vara pank vid tillfället du vill skicka blommor kan du alltså göra det ändå.

Det finns inte ett väldigt stort utbud av florister online, men de som finns är väldigt bra och har många blommor att välja mellan. Euroflorist är en av de som du kan använda för att skicka blommor till dina nära och kära. Euroflorist har ett stort utbud blommor som du kan skicka, allt ifrån blommor till under hundralappen, till gigantiska buketter för flera tusen. Euroflorist har delat in sina blommor enligt några olika kategorier, beroende av vilken typ av blommor som du vill skicka. Vill du skicka blommor till en man eller en kvinna? Är det en vacker rosbukett du vill skicka eller en ljuvlig bukett tulpaner?

Hos Euroflorist väljer du först vilken typ av blommor eller bukett som du vill skicka. Därefter får du ytterligare ett par alternativ, där du väljer vilken variant av blommorna du vill skicka: ska det vara en liten bukett, en stor eller en lyxig? Alla blommor går alltså att få i olika storlekar eller förpackade på olika sätt.

Skicka blommor via Flora
Hos Flora kan du välja mellan en rad olika blommor att skicka och relativt billigt är det också. De flesta blommorna hos Flora ligger på strax under 200 kronor, men också här kan du välja om du vill skicka dina blommor lite mer lyxigt eller mer moderat inslagna. En kul extragrej som Flora erbjuder sina kunder är möjligheten att skicka med en vas, en kruka eller en ask choklad med blommorna. Visst är det lite roligare att kunna ge bort en vas med blommor som jubilaren kan ställa direkt på bordet?

Leveranstider

Vi kan leverera blommorna samma dag inrikes om beställningen görs före kl.12:00 måndag-fredag och före kl.11:00 lördag. Vi kan dock inte garantera leverans på söndagar.

Vi erbjuder

  • Leverans samma dag
  • Blommor av högsta kvalitet
  • God service